×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Kunstructief
infosessies ism Kop vzw

Een infosessie waarin we de praktische en zakelijke aspecten van het kunstenaarschap toelichten. Er komt namelijk heel wat meer bij kijken dan enkel talent en creativiteit om daadwerkelijk te kunnen (over)leven als kunstzinnig ondernemer.  

Om je enigszins te behoeden van malafide praktijken die je rechtstreeks naar de gevangenis leiden, maken we je onder andere wegwijs in de wetgeving en administratieve kant van het artistieke ambt. Zo spelen we in op de vraag naar de nodige informatie, expertise en knowhow om je professioneel te organiseren. Met de steun van het sociaal bureau voor kunstenaars SMart gaan we na hoe jouw creativiteit en ondernemerschap hand in hand kunnen gaan.
 
Om het leerzame aan het aangename te koppelen, organiseren we aansluitend aan de infosessie een gezellige lunch. Daarbij nodigen we een kunstenaar of ondernemer uit die samen met ons mee aan de tafel schuift en zijn of haar carrière komt toelichten. Inschrijven kan via kunstructief@hetbos.be, maar wees er snel bij, want de plaatsen voor deze artistieke lunches zijn beperkt.

http://kopvzw.be/

in teken van:
‚Äč