×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
14
apr
11:00
Kunstructief: 'Act Like A Boss: Zelfstandige Statuut'

Infosessie ‘ACT LIKE A BOSS’. Hierin praat Heidi Regemortel van Xerius je helemaal bij over het zelfstandige statuut, occasionele prestaties, de verschillende vergoedingen en hun grensbedragen. Daarnaast geeft Julie Scheers van SMart (een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en –beheer) de mogelijkheden weer die zij aanbieden voor freelancers die op zoek zijn naar een alternatief voor het statuut van zelfstandige.

Artist talk & lunch met Charlotte Dumortier

Aansluitend aan de infosessie schuiven we samen met kunstenares Charlotte Dumortier aan tafel voor een artist talk en lunch. Als illustratrice werkt ze via SMart onder andere voor De Morgen, Stad Antwerpen, Apple, Scratches Magazine, DE Studio, Pictoline en Kunstwerkt. Onder het genot van een heerlijk middagmaal doet ze haar verhaal en vertelt ons meer over how to act like a boss.

Infosessie met Heidi Regemortel en Julie Scheers (€5)
Artist talk + lunch met Charlotte Dumortier (€5)
@ Het Bos // Ankerrui 5-7 // Antwerpen
Op 14 april 2018 van 11u – 14u
In het Nederlands

Inschrijvingen: kunstructief@kopvzw.be​

in teken van:

→ Project: Kunstructief
12:00
Plaatjes kopen in Het Bos = afgelast
22:00
ABONDANCE: ALEXANDER NUT + DJ BOATS

Feest gespeend van kapsones.

met: 
ALEXANDER NUT (uk)
"Een van de meest diverse en invloedrijke Dj's in het Verenigd Koninkrijk. Zijn vingervaardigheid ontwikkelde hij in de legendarische club Plastic People. Alex is tevens oprichter van Eglo Records, de thuisbasis van de meest boeiende en vooruitstrevende muziek uit het VK"

DJ BOATS
"Staat mee aan het roer van Vice City en is mede verantwoordelijk voor het schone weer in het Antwerpse nachtleven. Een buitenechtelijke broeder met een onuitputtelijke liefde voor muziek, die overigens geen enkele editie van Abondance heeft gemist.
en veel meer..."


Inkom: 7€ voor 00u, 10 € na 00u