×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zaterdag
6
mei
21:00
SEF album release

Dit evenement was eerst aangekondigd op 30 maart, gekochte tickets blijven geldig aan de kassa!

"Yousef Gnaoui, voor het grote publiek beter bekend als Sef, bestormde het Nederlandse hiphopcircuit in 2004 als kernlid van Flinke Namen. De Amsterdamse rapper heeft een grote vinger in de pap bij anthems van o.a.The OppositesGers PardoelDIO en The Partysquad; Broodje Bakpao, Bagagedrager en Me Nikes zijn inmiddels begrippen in de Nederlandstalige popcultuur.

Sef heeft altijd een killer hook in zijn vocabulaire; zijn recente werk verbreedt de horizon echter aanzienlijk. In 2015 bracht Sef bijvoorbeeld “In Kleur” uit, een levenslustige plaat met invloeden van funk, electro, Arabische en Afrikaanse muziek. De insteek was om zichzelf te verrassen door zowel de hiphop-trends als de tradities te mijden.De nummers "Wakker" en "Hoogtevrees" kregen bescheiden airplay maar "Alles Went" met Aafke Romeijn werd het beste ontvangen bij onze Belgische zenders. 

Op zijn komende album “Excusez Moi keert” Sef min of meer terug naar de basis: gewoon tien zo goed mogelijke tracks opnemen. Een verontschuldiging kun je het niet noemen, eerder een bevestiging van Sef’s pure essentie als rapper en artiest. Het album telt bijdragen van Faberyayo(De Jeugd Van Tegenwoordig), Bokoesam, Glen Faria, Dio en Yung Nnelg.

“Excusez Moi” is misschien wel de meest natuurgetrouwe pijler voor Sef, maar als live-act gaat hij dit jaar flink uitpakken. Falco Benz gaat mee op pad om een funky sausje toe te voegen aan het oeuvre van de rapper. Zowel een live band als DJ’s worden ingezet, oude tracks krijgen een frisse update en het podium wordt voorzien van een spectaculaire lichtinstallatie. Verwacht een dikke show die je nog lang zult bijblijven. Er is geen excuus om hier niet bij te zijn!
"

VVK Ticket 10€

21:00
F.S.T. (in de Bosbar)

Liesbet, Emelie en Karen vieren dat de hele wereld verjaart.