×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
9
mei
19:00
WERELDKEUKEN: Afghanistan

Een goedgevuld bord authentieke Afghaanse spijzen aan 5€!
In samenwerking met Opvangcentrum Rode Kruis Linkeroever

Van 19.00u tot 20.00u

→ Project: WERELDKEUKEN
20:00
RAGNA AURICH ‘Lifting Mountains with my Belly’ (theater)

In Lifting Mountains With My Belly, oftewel: The Pregnancy Project, demonstreren drie hoogzwangere vrouwen hun ervaring van het zwanger zijn. Drie verschillende perspectieven over hoe het is om iets in je buik te hebben en omgekeerd, hoe het is om in de buik te zitten van iets groters. Via de gesprekken met hen kom je in een intieme, fantastische wereld terecht die voor vele vrouwen in een bepaalde periode een dagelijkse realiteit is.

 

Ragna Aurich wil het fysieke en emotionele gevoel van 'niet 1 in getal zijn, maar 2 of meer' gedurende die negen maanden delen en vertellen over de buitengewone sensaties die dat met zich meebrengt.

 

Concept: Ragna Aurich

Met: Wendy Roberts, Charlotte Dhaenens, Eline Kuppens & Ragna Aurich

Muziek: David De Meuter

Productie: Kaaitheater

Coproductie: Scheld'apen

Met de steun van: de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Vlaamse Gemeenschap

 

Van 20.00u tot ±21.30u

Inkom: 10 euro

Reserveren: reservaat@hetbos.be

21:00
SABBATH ASSEMBLY + UZALA

SABBATH ASSEMBLY (vs)

Geïnspireerd door The Process Church of the Final Judgment, een religieuze sekte uit de jaren zeventig, trekt Sabbath Assembly de wereld in om de blijde boodschap te verkondigen. Dat doen ze met bezwerende psychedelische rock-hymnen, hemelse gezangen en sfeervolle live shows met beelden van zowel naakte bloemenmeisjes als gehoornde demonen, want – zo klinkt de boodschap – god en satan zijn verdacht goeie maatjes.
 
UZALA (vs)
Uzala labelt zichzelf met de tags: metal, death, despair, destruction, doom, female vocals, fuzz, melodic metal, psychedelic sludge, sorrow en Portland. Daar hebben wij noch iets tegen in te brengen, noch iets aan toe te voegen.
 
ASHTORETH (be)
 
 
DJ SHAZZULA