×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
8
mei
19:00
OTARKINO 'A Garden Piece' (filmdiner)

Voor het festival haalde Otarkino inspiratie bij Earth.Rope.Pot.Plant van Narelle Dore en Sigrid Volders. De twee filmdiners, A Garden Piece en A Rural Dinner bevatten onder andere werk van de ondergewaardeerde Schotse dichter-filmmaker Margaret Tait die opgroeide op de Ornkey eilanden in het noorden van de Highlands. Zoals steeds wordt een menu gepresenteerd dat in relatie staat tot de beelden die je ziet.

Otarkino is een samenwerking tussen filmcurator Vincent Stroep en Otark Productions, het food collective van Hadas Cna'ani en Charlotte Koopman. Hadas en Charlotte ontwikkelen een menu op basis van visuele elementen, concepten en ideeën uit de geselecteerde film. Dit resulteert in een diner gevuld met zowel associatieve als letterlijke referenties naar de film. Door het menu te serveren tijdens de filmvertoning breiden ze de filmische ervaring aanzienlijk uit. Smaak en geur worden aan het zintuiglijk spectrum toegevoegd.

Reserveren is aangewezen!

Van 19.00u tot ±20.30u

Inkom: 12 euro

Reserveren: reservaat@hetbos.be

→ Project: OTARKINO
21:00
RAGNA AURICH ‘Lifting Mountains with my Belly’ (theater)

In Lifting Mountains With My Belly, oftewel: The Pregnancy Project, demonstreren drie hoogzwangere vrouwen hun ervaring van het zwanger zijn. Drie verschillende perspectieven over hoe het is om iets in je buik te hebben en omgekeerd, hoe het is om in de buik te zitten van iets groters. Via de gesprekken met hen kom je in een intieme, fantastische wereld terecht die voor vele vrouwen in een bepaalde periode een dagelijkse realiteit is.

 

Ragna Aurich wil het fysieke en emotionele gevoel van 'niet 1 in getal zijn, maar 2 of meer' gedurende die negen maanden delen en vertellen over de buitengewone sensaties die dat met zich meebrengt

 

Concept: Ragna Aurich

Met: Wendy Roberts, Charlotte Dhaenens, Eline Kuppens & Ragna Aurich

Muziek: David De Meuter

Productie: Kaaitheater

Coproductie: Scheld'apen

Met de steun van: de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Vlaamse Gemeenschap

 

Van 21.00u tot ±22.30u

Inkom: 10 euro

Reserveren: reservaat@hetbos.be