×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
15
mei
13:30
BOSLABS: Fablab

Vandaag gaan we op bezoek bij het Antwerpse Fablab Plus. In deze werkplaats vol 3D printers, lasercutters en vinylsnijders maken we de graafste objecten die ze in fablabland ooit al gezien hebben….

Boslabs is de sympathieke sweatshop van Het Bos, het labo waar mensen uit Antwerpen en de rest van de wereld hard, gratis en onbezoldigd komen werken… aan kunst. Met Boslabs maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

elke woensdagmiddag van 13.30u tot 16.00u
(behalve tijdens schoolvakanties).
Samen boterhammen eten vanaf 13u!
Boslabs is gratis!

Meedoen/meehelpen? Iedereen is welkom!
Meer info en impressies op www.boslabs.be of boslabs@hetbos.be

→ Project: BOSLABS
19:00
BOSLABS Avondatelier: Taart Spaceship

Met bedrijvig Boslabaktster Fleur de Roeck bouwen we een Giganteske Taart met van alles. En nog wat. Zolang het maar niet eetbaar is. Tegelijkertijd bouwen we met Johann Kauth en Rufus Michielsen bouwen aan een spaceship waarin hun Destination Earth festiviteiten plaatsvinden. Bestemming: niet aarde!

De Boslabs avondateliers zijn vrij aan bijdrage en toegankelijk voor eenieder en iedereen!

→ Project: BOSLABS
19:00
ZYANOSE + 偏執症者 PARANOID + SEX DWARF + RAW PEACE

ZYANOSE (jap)
Overstuurde, luide en beukende metaalkorstjes uit Osaka, die onmiskenbaar beïnvloed zijn door Confuse. Best live te degusteren.

偏執症者  PARANOID (se)
Zweedse hardcore / raw-punk / metal band uit Frösön brengt een destructieve draaikolk van noordelijke wind, bonzende chaos en pure D-beat furie. Hun intense geluid smelt de beste tradities van de Zweedse råpunk en luide Japanse waanzin samen.

SEX DWARF (se)
Zelfverklaarde erotic noise cabaret uit Zwedenland en dan ook nog eens non-stop. Een knallende explosie van rauwe en ongecontroleerde noise-punk die door je heen dendert nog voor je naar adem kon happen.

RAW PEACE
Hun d-beat hardcore, een politiek geladen variant gebouwd op ratelende drums hakt in op de etterende wonden van de menselijke psyche: oorlog, machtsmisbruik, geweld en paranoia. Een explosieve molotov cocktail beïnvloed door Scandinavische crust, oude Jap-core en de new wave of hardcore.

VVK Tickets €10, Kassa: €13
Tickets via 
zyanose-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)