×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
6
feb
13:30
BOSLABS: sleutelhangers maken

Deze week: Boslabs items en sleutelhangers maken.

Boslabs is de sympathieke sweatshop van Het Bos, het labo waar mensen uit Antwerpen en de rest van de wereld hard, gratis en onbezoldigd komen werken… aan kunst. Met Boslabs maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

elke woensdagmiddag van 13.30u tot 16.00u
(behalve tijdens schoolvakanties).
Samen boterhammen eten vanaf 13u!
Boslabs is gratis!

Meedoen/meehelpen? Iedereen is welkom!
Meer info en impressies op www.boslabs.be of boslabs@hetbos.be

→ Project: BOSLABS
19:00
STOF (diner)

In het kader van 'Soft? Tactiele Dialogen', een expo over kunstenaars die in dialoog gaan met textiel, nodigt het ModeMuseum Antwerpen Jelle Spruyt en Otark uit voor een ontrafelende avond in Het Bos. Een gestoffeerde maaltijd met handgesponnen desserts.

Ism De Vrije Markt

Reserveren via: otarkproductions@gmail.com

20:00
JERUSALEM IN MY HEART + SLUMBERLAND

JERUSALEM IN MY HEART (lb/ca)

Radwan Ghazi Moumneh is muzikant en producer. Hij is afkomstig uit Libanon, maar woont al 25 jaar in Canada. Een paar maanden per jaar gaat hij terug naar zijn geboorteland om de vinger aan de pols van de muziekscene te houden.

Op zoek naar een nieuw hoofdstuk in de Arabische traditie mixt deze audiovisuele performance klassieke melismatische gezangen (look it up) met elektronische compositie, punk-like productie en visuele projecties met beelden uit de Arab Image Foundation. Met hun nieuwe plaat ‘Daqa'iq Tudaiq’

https://www.jerusaleminmyheart.com/

SLUMBERLAND

Geluidsbricoleur Jochem Baelus, zijn batterij aan zelfgemaakte klankinstallaties en zijn twee trippende trommelaars Alfredo Bravo en Frederik Meulyzer voeren je mee mee naar een sluimerland waar het omgevingsgeluid bestaat uit hypnotiserende krautrock, dan wel post punk met weerkaatsingen van verstoorde exotica, reeds lang vervlogen soundtracks en dronken rock & roll grootheden.
Vanavond stellen ze hun nieuwe plaat voor die door de  kundige handen van Radwan Ghazi Moumeh tot een mooie geheel werd geboetseerd.

VVK Ticket: €11 / Kassa: €14
Tickets via https://jerusaleminmyheart-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)

> foto's door Han Soete