×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
31
mei
19:00
BOSLABS Late Night Atelier: Pinhole Camera

We bouwen zelf een gaatjescamera (Pinhole camera), met karton, verf, blikjes en fotogevoelig papier. We baseren ons hiervoor op het 'Camera Obscura' principe, waarbij een gaatje in een verduisterde doos maakt dat invallen licht op de buitenwereld weerspiegeld op de tegenoverliggende wand.

Elke donderdagavond van mei voorzien we een workshop programma.

De deuren van het Boslabsatelier worden geopend en samen werken we rond één bepaalde techniek. Een zorgvuldig geselecteerd stel vakvrouwen en -mannen deelt daarvoor met veel goesting de truken van hun ambacht.  We zeefdrukken pizza's, bouwen pinhole camera's of maken monoprints met verf, inkt, hout, plakband of fotografiepapier, maar niet allemaal tegelijk.

Boslabs late night atelier: donderdag 3, 10,17, 24 én 31 mei van 19u-21u30
Meer info en impressies op www.boslabs.be

Atelier aan Vrije Bijdrage! 

→ Project: BOSLABS
19:00
WERELDKEUKEN: Rwanda ft Burundi

Het is weerom de laatste donderdag van de maand en dan stuurt OC Linkeroever een kookvaardige delegatie uit om ons te laten proeven van hun lokale keuken. Vandaag komt de afvaardiging uit Rwanda mét een Burundi touch.
Altijd lekker, nooit vlees!

→ Project: WERELDKEUKEN
19:30
DVTCH NORRIS (EP Release)

DVTCH NORRIS aka Fahad Seriki (°1993 in Antwerpen, België) is een Engelstalige rapper uit Antwerpen.
"In het voorjaar van 2016 liet DVTCH voor het eerst van zich horen met de release van z’n eerste track “Caught Up”. De daarop volgende single “Seeking Closure” zorgde meteen voor een doorbraak en was dagelijks te horen op verschillende nationale radio’s in België. In augustus 2016 verscheen “Don’t Care”, een samenwerking met de leading lady van de Belgische HipHop scene Coely, wat hem een eerste gouden plaat opleverde. 
In 2017 werkte DVTCH achter de schermen aan nieuwe muziek. Je kreeg hiervan al een voorsmaak tijdens zijn shows, als support act voor J Cole, Chance The Rapper, The Underachievers, Flatbush Zombies, Rejjie Snow en Method Man & Redman. Naast solo
 shows was hij ook de vaste gast tijdens de tour van Coely, o.a. op festivals als Glastonbury (UK), Rock Werchter (BE), Splash! Festival (DE) en Woo Hah (NL).
2018 staat volledig in het teken van zijn nieuwe muziek, waarvan “Playground” en “Magic Carpet” de eerste wapenfeiten zijn.
"

http://www.facebook.com/dvtchnorris
http://www.soundcloud.com/dvtchnorris

Support:
Amo Achille
Warm up + afterparty:
Faisal 
RARE AKUMA
Catwar & Lilihell
Yunobi
Ephonk

Tickets: 
via https://www.eventbrite.be/e/dvtch-norris-ep-release-tickets-45588095220