×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
25
apr
13:30
BOSLABS: Bouwen met Kasper De Vos

Kasper de Vos maakt sculpturen, collage's, tekeningen of schilderijen. Zijn werk is steeds met humor, absurdisme en vaak ook met een sociaal karakter. Zo bouwde hij in 2016 een grote STROBALEN wagen met de bewoners van het Rode Kruis Opvangcentrum op Linkeroever, om mee te lopen in de Reuzenstoet van Borgerhout. In 2014 maakte hij de REIS NAAR HET MORGENLAND, een monumentale sculpturale reis van het beeldend collectief FASE. In de lente 2018 komt hij naar het Bos, om te werken aan zijn expo ' Fighting for World Cheese'. Tijdens Boslabs bouwen we met hem samen Pizza. Met of zonder beton!

Boslabs is de sympathieke sweatshop van Het Bos, het labo waar mensen uit Antwerpen en de rest van de wereld hard, gratis en onbezoldigd komen werken… aan kunst. Met Boslabs maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

Boslabs is een artistiek laboratorium in het centrum van Antwerpen, een creatief atelier voor jongeren. Boslabs is op woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u (niet in schoolvakanties).

Boslabs is gratis!

Info WWW.BOSLABS.BE / boslabs@hetbos.be

 

→ Project: BOSLABS
20:00
HIROE MORIKAWA

Morikawa (jp) startte met de Koto (de Japanse harp) op 3 jarige leeftijd en zet ze een 105 jaar oude familietraditie voort. Ze leerde de muziek voor de koto en shakuhachi van haar ouders en haar leerkracht Katsuya Yokoyama. Sindsdien won ze vele muziek wedstrijden en is ze drijvende kracht aan een avant garde die traditionele muziek probeert te innoveren. Ondertussen groeide ze uit tot een gevierde Koto speler in Japan en het buitenland, mede door haar originele visie.

https://www.hiroemorikawa.com/

inkom: €5
Dit concert gaat door in de Bosbar!