×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
18
apr
13:30
BOSLABS: Papier Maché Gips


In het kader van de expo 'Fighting for World Cheese" van Kasper de Vos, bouwen we vandaag Pizza's met allerlei handige en onhandige materialen.   

Boslabs is de sympathieke sweatshop van Het Bos, het labo waar mensen uit Antwerpen en de rest van de wereld hard, gratis en onbezoldigd komen werken… aan kunst. Met Boslabs maken we de verbinding tussen de kunstenaarsresidenties in Het Bos en verschillende groepen, passanten, jongeren en publieken in de stad.

Boslabs is een artistiek laboratorium in het centrum van Antwerpen, een creatief atelier voor jongeren. Boslabs is op woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u (niet in schoolvakanties).

Boslabs is gratis!

Info WWW.BOSLABS.BE / boslabs@hetbos.be

→ Project: BOSLABS
20:00
ALL PIGS MUST DIE + UNE MISÈRE + PERMANENT DEBT

ALL PIGS MUST DIE (us)
Met Kevin Baker van The Hope Conspiracy op strottenhooft, Ben Koller van Converge op drums en Adam Wenthworth (gitaar) en Matt Woods (bas) van Bloodhorse in de rangen zouden sommigen durven gewagen van een supergroep.
Voornoemde rakkers gebruiken All Pigs Must Die als vehikel om hun op crust punk en D-Beat drijvende agressie te veruitwendigen. APMD buldozert een pad van vernieling met krachtige riffs en een niets ontziend tempo gehuld in duisternis.
https://www.facebook.com/apmdband/

UNE MISÈRE (is)
Een grensverleggend collectief uit Ijslands donkerste krochten. Een zelfverklaarde movement, ervaring en plaag...
https://www.facebook.com/UneMisere/

PERMANENT DEBT
"Leden van Cheap Drugs, Nervous Mothers en Bite Down sloten onverwacht een verbond om samen iets te maken dat het midden houdt tussen D-beat en Boston hardcore. Demo volgende maand uit."
https://permanentdebt.bandcamp.com/

Tickets: VVK €12 / Kassa: €15

Tickets kunnen ook in de Bosbar gekocht worden zonder transactiekosten.