×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
27
jul
17:00
ZOMERAVOND ATELIER: Modulaire magneten maken met Karen Spiessens

Tijdens BOSLABS gaat Karen aan de slag met magneten en vinyl stickers. We maken magnetische modulaire vormen. 

Karen Spiessens studeerde vrije grafiek en multi mediale vormgeving in Gent.
Ze is zeefdrukster, vormgeefster, foto operator, … en geïnteresseerd in oude en nieuwe technieken allerlei. Met haar collectief Atelier Van deZon zoekt ze de obscure hoeken van de vormgeving op.
Zij begeleidde reeds ateliers tijdens BOSLABS, rond zeefdrukken, naaien of zies maken, en nodigt graag andere kunstenaars uit om ook hun kennis te delen.

In de Vitrine toont Karen beeldresultaten van Atelier Van de Zon. 
( in de Lange Koepoortstraat 51) 

Elke donderdag van juli & augustus Boslabs Zomeravondatelier. Wekelijks openen we de deuren en werken we rond één techniek. Kom af en doe mee!

→ Project: BOSLABS
21:30
Lachfilm in de Bostuin #3: Trafic - Jacques Tati

Elke donderdag presenteren we lachfilms in de tuin omstreeks zonsondergang. Bij slecht weer worden de films getoond in de Bosbar.

TRAFIC (96', 1971) - JACQUES TATI
In Trafic zien we enerzijds het typische kenmerk van Tati terug, grappen spelen zich vaak af op de achtergrond van een scène. In veel scènes zijn slachtoffers te zien die door een misverstand in opperste verwarring zijn achtergebleven. Soms gebruikt regisseur Tati nadrukkelijk het element slapstick. Dit is met name het geval wanneer hoofdpersonage Meneer Hulot onbedoeld een enorme verkeerschaos veroorzaakt. Vaak is ook de medewerking van coauteur Bert Haanstra zichtbaar. Dit is vooral het geval wanneer Tati het 'onbespiede' gedrag van automobilisten filmt.

→ Project: SEVEN CHANCES