×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
20
jul
17:00
ZOMERAVOND ATELIER: Decoratie ijsjes bouwen met Kasper De Vos

Tijdens BOSLABS gaat Kasper aan de slag met papier, karton, lijm en verf. We maken Decoratieve Ijsjes. Of iets helemaal anders. 

Kasper de Vos maakt uit sculpturen, collages, tekeningen of schilderijen. Zijn werk is steeds met humor, absurdisme en vaak ook met een sociaal karakter. Zo bouwde hij in 2016 een grote STROBALEN wagen met de bewoners van het Rode Kruis Opvangcentrum Linkeroever, om mee te lopen in de Reuzenstoet van Borgerhout. In 2014 maakte hij de REIS NAAR HET MORGENLAND, een monumentale sculpturale reis van het beeldend collectief FASE.

Elke donderdag van juli & augustus Boslabs Zomeravondatelier van 17u tot 21u ! Wekelijks openen we de deuren en werken we rond één techniek. Kom af en doe mee!

→ Project: BOSLABS
21:30
Lachfilm in de Bostuin #2: One, Two, Three - Billy Wilder

Elke donderdag presenteren we lachfilms in de tuin omstreeks zonsondergang.

20 JULI - rond 21u30
LACHFILM #2

ONE, TWO, THREE (104', 1961)- BILLY WILDER

C.R. MacNamara is een kaderlid van de firma Coca Cola in West-Berlijn. Als de dochter van zijn baas de stad bezoekt, krijgt hij de opdracht een wakend oog op haar te houden. Wanneer ze verliefd wordt op een Oost-Berlijnse communist, besluit MacNamara uit angst voor zijn carrière de communist om te vormen tot de ideale schoonzoon. Hij heeft 24 uur, voordat zijn chef in Duitsland aankomt.

→ Project: SEVEN CHANCES