×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Donderdag
13
jul
17:00
ZOMERAVOND ATELIER: Stencil Graffiti met Johann Kauth

Tijdens BOSLABS gaat Johann aan de slag met Spuitverf, Kartonnen Dozen en papier. Aan de hand van zelf gesneden stencils maken we patronen, ontwerpen en nieuwe vormen. 

Het hallucinerende werk van JOHANN KAUTH focust op vorm, kleur en compositie. Johann is afgestudeerd in grafisch ontwerpen aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam in 2010, waar hij zich heeft verdiept in zeefdruk en mimeografie. Op dit moment volgt hij de master printmaking in het KASK te Antwerpen, om druktechnieken zoals lithografie en houtsnede te (her-)ontdekken. In 2004 richtte Johann Stenzo Quo Musik op, een cassette label voor experimentele elektronische muziek. Hij is actief in enkele muzikale projecten (Fyoelk, Laser Poodle, Dj Cosmo Knex) en geeft boeken uit. Als eclectische multiman maakt Johann talloze LP covers, flyers, posters, bier labels, …

In de VITRINE toont Johann een groot textiel werk, gemaakt in 2013 voor een concert van Wolf Eyes in Keulen. Het doek is een tijd verloren geweest en reisde o.a. langs OCCII in Amsterdam en KLEIN EILAND in Brussels. In de voorste stukje van de vitrine kan je prints terug vinden die met verschillende technieken gemaakt zijn, collages en gevonden voorwerpen  van het laatste jaar.
( te zien in de Lange Koepoortstraat 51 )

Elke donderdag van juli & augustus Boslabs Zomeravondatelier! Wekelijks openen we de deuren en werken we rond één techniek. Kom af en doe mee!

→ Project: BOSLABS
22:00
Feest met ijsjes: Dj Katapila (Awesome tapes from Africa)

Feest met ijsjes is een wekelijks concept tijdens de zomer in Het Bos, waar het verplicht is om te dansen. Verwacht de hele zomer lang de leukste danstunes en artiesten geprogrammeerd door DTM Funk

Voor de tweede editie hebben wij niemand minder dan Awesome Tapes From Africa-artiest DJ Katapila en Abondance Selector Grég Sable uitgenodigd.

♫ DJ Katapila (Ghana)
♫ Grég Sable
♫ DTM Funk

▸▸ 5 Euro
▸▸ Bosbar
▸▸ Verplicht te dansen

→ Project: SEVEN CHANCES