×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
22
maa
14:00
Spencer Clarks AVATAR BLUE (expo+film)

Spencer Clark is een muzikaal zweefvliegtuig dat er een intense productie op na houdt. Als labelbaas van Pacific City Soundvisions of onder verschillende monnikskappen genaamd Vodka Soap, Black Joker, Typhonian Highlife, Charles Berlitz of Monopoly Child Star Searchers brengt hij aan de lopende band platen uit.
Zijn meest recente plaat is Avatar Blue. Deze vinyl is geconcipieerd als een alternatieve soundtrack voor het nog te verschijnen vervolg op Avatar, het 3D bioscoopsucces van James Cameron uit 2009. Dat bracht zijn ontspoorde brein op het idee om een volledig programma op te zetten rond deze plaat.
Van 20 tot en met 23 maart neemt Spencer Het Bos over om u mee te nemen op een wondere reis doorheen Avatar Blue.

Tijdens deze reis zal de toeschouwer getuige zijn van alle kunstobjecten, waaronder levensgrote Avatar figuren, die gemaakt zijn in de Expozaal.

Het Bos wordt overspoeld met Laserdisc cinema uit de hoogdagen van 'straight to video special effects' Hollywood films zoals TC2000, BRAINSCAN, ROBOCOP 2, THE ABYSS...enzovoort.

Op de laatste avond zal de concertzaal blauw kleuren: 4 mede 'imagineers', James Ferraro, Francesco Cavaliere, Lieven Martens, Edições CN en Spencer Clark hebben speciaal voor dit project 4 stukken gecomponeerd in het teken van Avatar Blue.

20-23 Maart: telkens van 14u tot 22u
LASERDISC ENTERTAINMENT CINEMA + EXPO

filmprogramma:

14u A.P.E.X.
16u GENOCYBER 2+3
17u EVOLVER
20u CYBERTRACKERS

→ Project: AVATAR BLUE
19:00
Boskeuken: Wild - Vegan Gnocchi Madness = sold out

Veganistische gnocchigekte door Wild, dus.

uitverkocht!

 

→ Project: OPEN KEUKEN