×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Vrijdag
5
mei
19:00
Boskeuken: TERANGA AFRICA
→ Project: OPEN KEUKEN
20:00
SOIREE SENEGALESE met Pathé Thiam, Michiel De Malsche en DOYLU!

Pathé Thiam en Michiel De Malsche nemen Het Bos over met een boekvoorstelling, een vertoning va de documentaire die ze maakten in Senegal en een optreden van de band van Pathé genaamd DOYLU !

Doylu teert op de nostalgische hersenspinsels van de Senegalese singer-songwriter Pathé Thiam en de spitsvondige melancholie van multi-instrumentalist Koen De Gendt. Sénégal à l’ heure Belge! Je hoeft het Wolof niet machtig te zijn om deze indringende muziek te lezen. Pathé Thiam brengt zijn grote verhalen met een imposant stemtimbre. Gelukkig verzachten de frêle sirenes Kimberly Dhondt en Inneke Van De Velde de gemoederen en zet de ritmesectie (Mathias Van Gasse en Steven Meuleman) zich fel af tegen elke ontluikende meligheid.

Michiel De Malsche is een componist die ooit regen en wind trotseerde in de hangar van Scheld’apen met het Gensts Universitair Symfonisch Orkest en schreef, arrangeerde en produceerde tal van composities voor orkesten, popgroepen, theatervoorstellingen,...

Pathé Thiam is een singer-songwriter uit Senegale en notoir wereldburger die momenteel verblijft in wereldstad Sint Niklaas.