×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
5
mei
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB

Het ongeëvenaarde ontbijtconcept van Otark Productions.
Kraakverse producten in verfijnde artisanale gerechten!

Iedere zondag van 9.00u tot 15.00u

→ Project: OTARK BREAKFAST CLUB
10:00
Zeefdrukrad Van Fortuin (workshop/kansspel zonder risico)

Henry Ford heruitgevonden! Aan de kant Walter Capiau, Aurore, Bart Kaëll en Bé!
Boslabs organiseert eigen fluxus games middels dadazeefdruk met een fortuinlijk rad.
Een volledig weekend drukt Boslabs aan de lopende band met de zeef. Een door papa Spiessens aka Vader van De Zon vakkundig in elkaar gekunsteld ZeefdrukRad van Fortuin draait een mallemolen van kleuren, inkt en prints bij elkaar.
Iedereen welkom! Meer dan altijd prijs!
Moet er nog zeef zijn?
Kom af en win uw unieke print bij dit minstens zo unieke evenement.

→ Project: BOSLABS
15:00
TSUBASA HORI + MASAYUKI SAKAMOTO (Concert in theaterzaal)

Tsubasa Hori werd geboren in 1976 te Kyoto, Japan. Ze speelt piano vanaf haar derde levensjaar, beoefent het spelen van taiko sinds haar elfde, speelde drums in de Japanse rockscene, trad op in meer dan 20 landen met Kodo (Japanse taiko-groep red.), danste traditionele volksdansen en zong volksliederen. In 2010 verhuisde Tsubasa naar Antwerpen, waar ze samenwerkt met muzikanten wiens werk de definitie van het genre verbreedt: theaterproducties, dans, mode en beeldende kunsten. Tsubasa is ook componist en arrangeur. Haar stijl is gebaseerd op haar intensief onderzoek naar muziek en dans in heel Japan.

Taiko artiest Masayuki Sakamoto begon op zijn twaalfde aan zijn muziekcarrière in een lokale Taiko groep. Ondertussen is hij één van de innoverende krachten in de scène en werkt hij mee aan de eerste ‘Electronic Katsugi Oke Taiko’. Net als Tsubasa speelde Masayuki jarenlang in Kodo, een Japanse Taiko groep met een wereldwijde reputatie. Eind 2017 verliet Masayuki Kodo en toert hij de wereld rond als solo artiest.

VVK Tickets €8, Kassa: €11
Tickets via 
horisakamoto-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)

20:00
AHMEDOU AHMED LOWLA

Synth freakout uit de Sahara.  Mauritaniës lokale wereldster Ahmedou Ahmed Lowla handelt in Mauritaanse WZN, wat zoiets betekent als ‘instrumentale muziek’. Het aanstekelijke geluid profileerde zich onstuitbaar als popmuziek, schallend uit taxi's en vanop cassettes in het hele land. Amhmedou ramt Jimmy Hendrickxsgewijs zijn synth aan gort met hoofd, elleboog en tong waardoor op onverklaarbare wijze speelse elektronische drums worden gecombineerd met gotische orgelgekte en trillende elektrische banjo’s die een anachronistische trancemuziek creëren. Hypnotiserend en besmettelijk, waarbij Mauritiaanse klassieke muziek wordt getransporteerd naar de technologische toekomst.
Vergelijkbaar met een drugsvrije barokke rave in de open lucht van de Sahara. Gij weet.

VVK Tickets €7, Kassa: €10
Tickets via 
ahmedoulowla-hetbos.eventbrite.be of in de Bosbar (zonder transactiekosten)