×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Ferre Marnef & Louis Janssens
idee├źn krijgen, schrappen en ordenen

Gezellige gozers Marnef en Janssens van Compagnie De Snor nemen hun intrek in Het Bos om ideeën te krijgen, te schrappen en te ordenen. En om eindelijk eens die Toverberg van Thomas Mann te beklimmen. Maar vooral om een uitvalsbasis te hebben om samen eens ongestoord op het internet te surfen, al dan niet om samenvattingen van De Toverberg op te snorren.

Ferre stuurde Grafische Vormgeving aan het KASK in Gent en nam of neemt wel eens een instrument ter hande bij vaderlands furore makende bands als Soldier’s Heart of Glints.

Louis verwacht dit jaar af te studeren in de richting Drama aan het KASK en maakte reeds ontelbare voorstellingen vanaf het moment dat hij zich kon uitdrukken. Hij doet dat nog steeds en tot ieders tevredenheid.

Sinds 2012 maken Ferre en Louis samen voorstellingen.
In 2014 maakten en toonden ze hun voorstelling #BOS in Het Bos.  

Vorig jaar maakten ze samen Galileo, dat volgend seizoen opnieuw speelt.

‘In mei beginnen we in Het Bos aan de opstart van een paar nieuwe projecten voor de komende jaren. Het zal vooral praten worden, De Toverberg lezen, googelen en praten met mensen. En praten over dat waarover we gepraat hebben. Misschien babbelen we zelfs.’

Ferre Marnef en Louis Janssens houden zich bezig in Het Bos van 1 tot en met 11 mei. Indien ze iets willen laten zien, laten we het nog weten.