×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Earth.Rope.Pot.Plant
Tea Notes

Sigrid Volders en Narelle Dore, verenigd onder de vlag Earth.Rope.Pot.Plant, maken mooie dingen. Ze doen dat met klei, met touw, met takken en planten, met aardse kleuren en hout. Ze verzorgden bij de opstart van Het Bos de binnenhuisinrichting van de Bostuin en de bar, daarvoor vervaardigden ze roze cementtegels, knoopten plantenhangers, plantten stokken in de grond en ook sierplanten zonder bladgroen.

Van 1 tot 15 april 2018 slaat Earth.Rope.Pot.Plant opnieuw een tent op in Het Bos, dit keer om een programma rond thee op te bouwen. Gedurende twee weken werken ze toe naar een geheel eigen, speelse interpretatie van het gegeven Theeceremonie. Ze doen dit in samenwerking met kunstenaarskoppel Johanna Tagada en Jatinder Durhailay, een interdisciplinaire twee-eenheid die komt afgereisd uit Londen. Verder zijn ook Atelier Solarshop, Otark, David Edren, Michelle van Table Dance en Tea Master Mei Lan Hsiao betrokken.

Op het programma staat een diner met concert, de release van Le Journal du Thé, een filmvoorstelling, een workshop keramiek en een afsluitend evenement onder de vorm van een theekransje met op maat gemaakte keramiek in een inspirerende setting van met planten gekleurde stoffen.

www.earthropepotplant.com
https://www.instagram.com/earthropepotplant/‚Äč

Sigrid Volders en Narelle Dore zijn van 1 tot 15 april resident in Het Bos.

Alle info over de activiteiten tijdens hun verblijf vind je binnenkort in de agenda!

bekijk hier hun vorige project → The garden (without green) that no-one can enter.