×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

MoMu Dinners with OTARK
drie avonden ism modeontwerpers Jan-Jan Van Essche, Honest By en BLESS.

"MoMu, Het Bos & Otark nodigen  je uit voor drie dineravonden georganiseerd door modeontwerpers Jan-Jan Van Essche, Honest By en BLESS. 

In de expo ‘Rik Wouters & het Huiselijk Utopia’ focust het MoMu zich zowel op de intieme taferelen van kunstenaar Rik Wouters en zijn vrouw Nel, als op hedendaagse modeontwerpers die op hun eigen manier aan ‘slow fashion’ doen.

De essentie van het goede leven, liefde voor de natuur, utopische idealen en aandacht voor kleur- en materiaalgebruik, zijn eigen aan al de namen in deze expositie met werk van oa Rik Wouters, James Ensor, Berlinde De Bruyckere, Dries Van Noten, Honest By, Jan-Jan Van Essche, Bless en Christian Wijnants.

Omdat de expositie voornamelijk een explosie aan visuele indrukken nalaat, slaan MoMu en Het Bos de handen in elkaar om de bezoekers ook via andere zintuigen kennis te laten maken met de leefwereld van deze ontwerpers. Hun interieur, creaties, hun filosofie en manier van leven zijn vaak verweven, en dit tonen zij aan de hand van intieme en artistieke dinners in Het Bos, samen met de crew van Otark, bekend van hun Kino-diners en heerlijke brunches in Antwerpen."

http://www.momu.be/tentoonstelling/rik-wouters-en-het-huiselijk-utopia/bos-dinners-otark.html