×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

LesFestival

De laatste drie weken van september vindt een deel van het Lesfestival plaats in Het Bos. Elke week zal een andere klas van het Antwerpse Conservatorium werken met Benjamin Verdonck  aan iets.
Wat dat iets is geworden ziet u elke vrijdag om 17u op het zogeheten toonmoment.

‘Het Lesfestival’ is een initiatief van beeldend kunstenaar, dramaturg en curator Dries Douibi en Willem de Wolf, maker en speler bij De KOE. De organisatie gebeurt in nauwe samenwerking met Clara van den Broek en Sara De Roo, die samen de afdeling acteren van het Antwerpse Conservatorium coördineren.  

De tweedejaars-, derdejaars- en masterstudenten van de drama-afdeling worden in drie nieuwe niet-klassikale groepen opgedeeld om wekelijks met een andere theatermaker aan een project te werken. Volgende kunstenaars werden voor deze eerste editie van het lesfestival uitgenodigd: choreografen Ula Sickle en Michiel Vandevelde, schrijvers en theatermakers Pieter De Buysser en Tine Van Aerschot, en beeldend kunstenaar en performer Benjamin Verdonck. Op vrijdagmiddag zal het werk van de afgelopen week aan elkaar worden getoond in de vorm van korte presentaties. Deze presentaties zijn gratis toegankelijk voor publiek.