×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Woensdag
21
mei
12:00
OTARKINO 'A Rural Dinner' (filmdiner)

Voor het festival haalde Otarkino inspiratie bij Earth.Rope.Pot.Plant van Narelle Dore en Sigrid Volders. De twee filmdiners, A Garden Piece en A Rural Dinner bevatten onder andere werk van de ondergewaardeerde Schotse dichter-filmmaker Margaret Tait die opgroeide op de Ornkey eilanden in het noorden van de Highlands. Zoals steeds wordt een menu gepresenteerd dat in relatie staat tot de beelden die je ziet.

Otarkino is een samenwerking tussen filmcurator Vincent Stroep en Otark Productions, het food collective van Hadas Cna'ani en Charlotte Koopman. Hadas en Charlotte ontwikkelen een menu op basis van visuele elementen, concepten en ideeën uit de geselecteerde film. Dit resulteert in een diner gevuld met zowel associatieve als letterlijke referenties naar de film. Door het menu te serveren tijdens de filmvertoning breiden ze de filmische ervaring aanzienlijk uit. Smaak en geur worden aan het zintuiglijk spectrum toegevoegd.

Reserveren is aangewezen!

Van 19.00u tot ±20.30u

Inkom: 12 euro

Reserveren: reservaat@hetbos.be

→ Project: OTARKINO
21:00
BARBARA & STEFANIE CLAES (theater)

De zussen Claes hebben dezelfde ogen, dezelfde moeder, spreken dezelfde taal en maken samen een voorstelling. Hierover zeggen ze het volgende:

 

'Temidden het beeldend werk van de bultenklacht*:

Een pleidooi voor euthanasia:

Een minderjarige

Aan de hand van een grizzliebeer:

Claes:

"wij doen voor deze gelegenheid

Intuïtief een zwart gewaad aan "

= theater

Eerste zet van een lang euthanasieproject

*vorige voorstelling'

 

Van en met: Barbara & Stefanie Claes

 

21.30 uur

gratis

Reserveren: reservaat@hetbos.be