×
it's time!

Ankerrui 5-7
B-2000 Antwerpen

Het Bos Agenda Projecten ▾ Meer

✓ Grid

Text

Background

Zondag
18
mei
09:00
OTARK BREAKFAST CLUB

Het ongeëvenaarde ontbijtconcept van Otark Productions doet na de Roskam en Atelier Solarshop ook het Bos aan. Kraakverse producten in verfijnde artisanale gerechten!

 

Van 9.00u tot 16.00u

11:00
LIBRARY/BIBLIOTHEEK - Michiel Vandevelde

Danser/activist Michiel Vandevelde werkt momenteel aan de oprichting van een nieuwe politieke partij getiteld: The Political Party. Als zijspoor van dit project ontwikkelde hij een rijdende bibliotheek met hoofdzakelijk ‘politieke’ literatuur. Deze bibliotheek is gevuld met boeken over politiek, filosofie, Europa, ecologie, sociologie en allerhande kruisingen tussen die domeinen.

 

“Welke andere sociale, politieke, economische... paradigma’s zijn er denkbaar dan de momenteel in de samenleving overheersende?

The Political Party is een zoektocht naar alternatieve manieren om de samenleving te organiseren. Zijn we echt aan het einde van de geschiedenis gekomen? Of zijn er tal van alternatieven? Welke zijn deze dan?”

www.thepoliticalparty.eu

 

Van 12.00u tot 16.00u

Gratis

15:00
BOTANICAL Filmclub Ism EARTH.ROPE.POT.PLANT

 

THE SECRET LIFE OF PLANTS - Walon Green (US, 1979, 35mm to video)
 
Met ondermeer prachtige time-lapsefotografie brengt Walon Green wetenschappelijke experimenten in beeld waarmee het waarnemingsvermogen van planten wordt onderzocht. Stevie Wonder schreef een soundtrack voor deze film, maar de film geraakte desondanks geheel in de vergetelheid. Green was ook scenarist van Sam Peckinpah's The Wild Bunch en Billy Friedkins The Sorcerer, en jawel, hij was ook verantwoordelijk voor het script van Robocop 2.
 
Van 15.00u tot ±17.00u
Gratis